Presentationsteknik

Presentations-
teknik

Har du hört det förut? Det där om att man ska föreställa sig publiken naken? Vet du, glöm det. Jag har betydligt bättre tips när det gäller presentationsteknik och inget av dem handlar om att skala av någon kläderna.

Oavsett om du får stora darren bara du tänker på att tala inför andra eller om du vill slipa dina redan vassa skills hjälper jag dig. Du får verktygen du behöver för att våga ta ordet och prata inför andra, få människor att vilja lyssna på just dig och nå fram med ditt budskap.

Tillsammans tar vi oss an allt från innehåll till framförande och så de där smarta knepen du kanske inte tänker på, för att slappna av och vara ditt bästa på scenen-jag. Oavsett om du ska stå framför en kamera, fysiskt framför en publik eller leda möten.

Med över 20 år som programledare, föreläsare, utbildare och kommunikationsstrateg vet jag detta: nyckeln till lyckade presentationer handlar inte om storslagen karisma. Du behöver inte vara en John F Kennedy eller Beyoncé för att fånga en publik. Det handlar om kunskap och övning.

Hur du når ut genom skärmen i digitala format? Det vet Sofia! Inför Sitevisiondagarna delade hon generöst med sig av kunskap och erfarenheter om just det. Och under coachningen med eventets talare hade Sofia förmågan att locka fram deras egna unika röster samtidigt som föredragen var naturliga och professionella. Sofia är en proffsig och positiv fläkt som snabbt sätter sig in i sammanhang och skapar förtroende.