moderator & konferencier

En gala, en konferens, ett event, en vass debatt, ett seminarium eller ett skarpt affärssammanhang med komplexa frågor. Som er konferencier och moderator hittar jag kärnan, ert varför och tydliggör ert budskap.

Men framför allt. Som moderator och konferencier riktar jag strålkastarljuset mot deltagarna och de ämnen ni vill lyfta. Med de rätta frågorna och stort engagemang ser jag till att de medverkande kan vara sina bästa jag och leverera. Tillsammans skapar vi ett event och samtal som lever kvar och ger verkligt resultat och värde. Alltid med värme. Ofta med skratt.

Och så var det det där med form och syfte. Hur ska upplägget se ut, vilka ska medverka och vilket innehåll ska lyftas fram? Som erfaren kommunikationsstrateg och med många år som redaktör i ryggen finns jag gärna med från start, i allt från strategi och budskap till att sätta körschema, hitta rätt gäster och skriva manus. Och självklart kan jag även finnas med som stöd och coach när det gäller era egna framföranden, läs mer under Presentationsteknik.

Som programledare och moderator är Sofia på gränsen till oslagbar! Det tycker både vi, våra kunder och publiken. Hennes långa erfarenhet som TV-journalist ger en rutin och en påtaglig stabilitet, i synnerhet i livesammanhang. I Sofias händer känner sig gästerna trygga och programmet flyter på. Vi vet helt enkelt att om Sofia är med blir programmet riktigt bra.